Testouder gezocht!

10 mei 2023

Regelmatig krijgen wij gratis babyproducten die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij onder het kopje Reviews op Babylabel. Denk bijvoorbeeld aan: babykleding, babyproducten, babyspeelgoed en handige producten voor ouders. Daarom zijn wij op zoek naar een testouder! 

Gratis baby producten testen

Super leuk om allemaal gratis baby en kinderproducten te mogen testen en reviewen, maar je snapt dat wij dit nooit allemaal zelf kunnen doen. Wij zijn daarom op zoek naar jonge enthousiaste testouders die ons hiermee willen ondersteunen en het vooral ook heel leuk vinden om te doen. Heb jij een goede eigen mening die je dolgraag met anderen wilt delen? Dan word jij misschien wel testouder voor één van deze producten voor Babylabel! Leuk!

Wat verwachten wij van jou als testouder?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste testouder die graag een gratis product wil testen. Je kan goed schrijven (je schrijft leuk, boeiend en foutloos), want wij hebben een uitgebreid verslag nodig compleet met mooi en duidelijk fotomateriaal én filmpjes van het ontvangen product (minimaal 400 woorden). Jij ontvangt het product gratis, in ruil voor beeldmateriaal van jouw en/of je kleintje met het product en een uitgebreid verslag.

LET OP! Het review verslag over het product met foto’s en filmpje waar jij of jouw kleintje goed en duidelijk op staat komt blijvend op onze site te staan. Dus als testouder heb jij er geen problemen mee dat jij of jouw kindje op Social Media en Internet komt te staan. Bij deelname aan onze zoektocht naar testouder ga jij hiermee akkoord.

*** Het genderneutraal invulboek van Pink Parents ***

“Welkom klein wonder” is een genderneutraal en LHBTIQ+ vriendelijk boek waarin ouders herinneringen aan de komst en het eerste jaar van hun kleintje bijhouden. Ook is er ruimte voor foto’s en mijlpalen. 

‘Welkom klein wonder’ is een babyboek wat speciaal ontwikkeld is voor LHBTIQ+ personen en koppels. Het boek is zo ontwikkeld dat deze past bij iedere gezinsvorm en wijze waarop een LHBTIQ+ gezin gerealiseerd kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee vaders, twee moeders, queer-, transgender- non-binaire ouders die via een eicel- of zaaddonor, draagmoeder, co-ouderschap, pleegzorg, adoptie of andere manier een kindje krijgen. In dit boek wordt daarom niet gesproken over de zwangerschap maar over de komst van het kindje.

Interesse? Stuur dan een mail naar marketing@label4kids-pr.com

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

testouder-cuddle-towel-blogpost

Testouder gezocht!

Regelmatig krijgen wij gratis babyproducten die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij onder het kopje Reviews op Babylabel. Denk bijvoorbeeld...