Testouder gezocht!

9 maart 2023

Regelmatig krijgen wij gratis babyproducten die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij onder het kopje Reviews op Babylabel. Denk bijvoorbeeld aan: babykleding, babyproducten, babyspeelgoed en handige producten voor ouders. Daarom zijn wij op zoek naar een testouder! 

Gratis baby producten testen

Super leuk om allemaal gratis babyproducten te mogen testen en reviewen, maar je snapt dat wij dit nooit allemaal zelf kunnen doen. Wij zijn daarom op zoek naar jonge enthousiaste testouders die ons hiermee willen ondersteunen en het vooral ook heel leuk vinden om te doen. Heb jij een goede eigen mening die je dolgraag met anderen wilt delen? Dan word jij misschien wel onze testmoeders voor één van deze producten voor Babylabel! Leuk!

Wat verwachten wij van jou als testouder?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste testouder die graag een gratis baby product wil testen samen met je baby. Je kan goed schrijven (je schrijft leuk, boeiend en foutloos), want wij hebben een uitgebreid verslag nodig compleet met mooi en duidelijk fotomateriaal én filmpjes van het ontvangen product (minimaal 400 woorden). Je krijgt van ons een richtlijn met vragen voor het product, die wij graag in het verslag terug willen zien. Jij ontvangt het product gratis, in ruil voor beeldmateriaal van jouw en/of je kleintje met het product en een uitgebreid verslag.

LET OP! Het review verslag over het product met foto’s en filmpje waar jouw kleintje goed en duidelijk op staat komt blijvend op onze site te staan. Dus als testouder heb jij er geen problemen mee dat jouw kindje op Social Media en Internet komt te staan. Bij deelname aan onze zoektocht naar testmoeder ga jij hiermee akkoord.

*** Testouder voor een Timbloo Cuddle Towel ***

De cuddle towel is een zachte en handige badcape om je baby knusjes in te wikkelen nadat je hem uit bad haalt.

Deze cape kan als een schort rond de nek gehangen worden; je hebt zo je handen vrij om de baby uit bad te halen en volledig voor hem te zorgen. De cape zorgt ervoor dat je droog blijft tijdens en na het badderen.

Wil jij testen?

Voor dit product zijn wij op zoek naar één ouder die een baby van maximaal 3 maanden oud heeft. Binnen 7 dagen na ontvangst van het product stuur jij ons het verslag met foto’s en filmpjes.

Testouder gezocht: Naar wie zijn wij op zoek?

  • Wij zoeken een ouder met een baby van maximaal 3 maanden oud
  • Je vindt het leuk om jouw mening te geven en je ervaring te delen
  • Je hebt een vlotte pen
  • Kan goed foto’s en filmpjes maken
  • Geen probleem dat je kind op onze site en bij het desbetreffend merk en op Social Media komt. 

Stuur een mail naar marketing@label4kids-pr.com of vul het formulier hieronder in met je motivatie waarom jij de geschikte testouder bent. Laat ook weten op welke social media waar we jou kunnen vinden. De naam van de testouder staat binnenkort hier op Babylabel. Good luck!

Testouders gezocht

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...