Mama musthave: je handen vrij én je telefoon in zicht!

8 juni 2021

Waarschijnlijk ken je het probleem wel. Wil je net wat opzoeken op je telefoon, moet je ook achter je kind aan en nog iets pakken uit je tas. Wij moeders multitasken de hele dag en proberen alle ballen hoog in de lucht te houden. Maar soms gaat het even niet goed en laat je hierdoor je eigen telefoon vallen. Zo ook Lieke. Zij mocht deze telefoonhouder van Dooky testen.

Telefoonhouder van Dooky getest door Lieke

Wat een uitkomst is deze Dooky telefoonhouder! Aangezien ik regelmatig mijn telefoon uit mijn handen laat vallen, met als resultaat een barst in het scherm komt deze houder zeer goed van pas!

Met deze telefoonhouder kun je heel makkelijk je telefoon bevestigen op zowel kinderwagen, fiets, winkelwagen als hoofdsteun in de auto. Het is een flexibel hoesje wat je over je telefoon plaatst. 

De telefoon blijft goed zitten in de houder

Doordat de telefoonhouder zo flexibel is zit de telefoon er strak in, en valt deze er niet uit. Ik heb hem 2 dagen uitgeprobeerd in de dierentuin en in de Efteling! Erg handig om de plattegrond bij de hand te hebben zonder dat je steeds tijdens het duwen van de kinderwagen ook de telefoon moet vast houden. Ideaal!

telefoonhouder van dooky, win een telefoonhouder, telefoonhouder, telefoonhouder kinderwagen

Zo handig is deze houder!

Diefstal gevoelig in een best druk pretpark

Wel vond ik het op drukkere plaatsen zoals een pretpark of dierentuin een beetje diefstal gevoelig, je hoeft natuurlijk maar net even niet goed op te letten. Daarom heb ik hem uiteindelijk toch opgeborgen. 

Ook handig op de fiets en tijdens het boodschappen doen!

Op de fiets of in de auto is dit natuurlijk niet aan de orde. En zo kan je kleintje toch dat filmpje kijken of dat muziekje luisteren. Of hij kan fungeren als houder tijdens het navigeren! 

Tijdens de boodschappen doen vond ik het ook heel handig. Bij verschillende winkels kan je online al een boodschappen lijstje maken met zelf een winkel route. Telefoon in de houder en voila! 

Het werkt heel makkelijk met bevestigen en je scherm is compleet draaibaar.

Ik ga hem zeker nog vaker gebruiken en ook op de fiets proberen! 

telefoonhouder van dooky, win een telefoonhouder, telefoonhouder, telefoonhouder kinderwagen

En zeg nou zelf; deze kleur is toch te gek!


Win een telefoonhouder van Dooky *gesloten*

Kan jij deze handige telefoonhouder ook wel gebruiken? Dan is dit je kans! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze telefoonhouder van Dooky wilt winnen. De naam van de winnaar staat binnenkort hier op Babylabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: @cobiebakker88 Van harte gefeliciteerd. Stuur een mailtje naar info@baby-label.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij deze handige Dooky telefoonhouder zsm thuis ontvangen. Have Fun!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
DEMInext_Caviar_Carry_cot_Caviar_Rider-board_Hamburg_GL_9565

­­DEMI next van Nuna, de nieuwe combi-kinderwagen.

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes....