Een Dooky voor baby Jayce

2 juni 2017

Ik zal eerlijk zeggen dat ik vrij sceptisch was over de Dooky Cover. Al die horror verhalen die je hoort over temperaturen die stijgen in de kinderwagen en kindjes die niet genoeg frisse lucht krijgen en oververhit raken. Toch ben ik om! Wat een fijne dingen zijn dit!

Ik mocht twee verschillende covers testen. De Dooky Breeze en de Dooky Deluxe. De Breeze is wat dunner en ideaal voor de hete zomerse dagen. De Deluxe is wat dikker en heeft ook een UV block UPF40+.

Dooky Cover is makkelijk in gebruik

Bij de Cover worden vijf ringen geleverd. Deze zijn op iedere kinderwagen, buggy, autostoeltje (groep 0+) te bevestigen. Je hebt het binnen één minuut bevestigd. Door het klittenband en de touwtjes kun je hem zo naar wens gebruiken. Als het zonnig is rol je heb uit zodat je kindje niet met zijn/haar hoofd in de zon zit. Je kunt hem zelfs met de touwtjes aan je kinderwagen vastknopen zodat er een soort zonnedakje ontstaat. Wanneer de zon verdwijnt, rol je de Dooky Cover zo weer op omhoog. Door het klittenband blijft dit plakken.

Goede bescherming van je baby

De Covers zijn gemaakt van katoen en zijn 100% ademend. Ze beschutten je kindje tegen zon, wind, licht, kou, geluid, lichte regen en de prikkels om hem/haar heen. Ook kun je ze gewoon wassen in de wasmachine.

Wat een fijn ding! Ik had altijd een parasol op mijn kinderwagen en ik moest hem altijd weer verbuigen of aan de andere kant bevestigen als de zon draaide. Of hij waaide eraf door de wind. Met de Dooky Cover heb je dit allemaal niet. Er is totaal geen sprake van verstikking of stijgende temperaturen in de kinderwagen. En Jayce is blij want hij slaapt zoveel rustiger in de kinderwagen met een Dooky!

Dooky Banz

Naast de cover mocht Jayce ook een gave zwarte zonnebril van Banz uitproberen. Dit zijn stoere en comfortabele zonnebrilletjes, speciaal gemaakt voor baby’s. Het brilletje is van sterk materiaal gemaakt, dus veilig in baby handjes. Door de band die je achter het hoofdje bevestigd kan je kindje de bril niet zomaar af trekken. De glazen zijn zo goed bestand tegen de zon, dat er geen enkel UV-straaltje doorheen kan! Daar is elke mama blij mee!

Je shopt deze fijne babymusthaves o.a. bij

bol.com

dooky, dooky cover, babylabel, babyspullen, babymusthave
dooky, dooky cover

Bekijk meer babykleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...