Geboortepost

10 juni 2017

Tijdens je zwangerschap is het natuurlijk een uitdaging om op zoek te gaan naar hét mooiste geboortekaartje om straks de geboorte van jullie baby aan te kondigen. Misschien weet je zelfs al de naam voor jullie kleintje en deze mag duidelijk zichtbaar op het kaartje komen te staan. Hiervoor ga jij natuurlijk op zoek naar een heel bijzonder geboortekaartje voor een heel bijzonder kindje bij Geboortepost.

Persoonlijke geboortepost

Natuurlijk wil je dan ook het mooiste geboortekaartje sturen wat ook echt bij jullie past. Je hebt vast al wel een idee van wat je wel en niet leuk vindt, maar zie je door de bomen het bos niet meer.  Met een persoonlijk geboortekaartje maak je een kaartje geheel naar eigen wens. Zo ben je zeker dat het geboortekaartje van jullie kindje uniek en origineel is! Bij Geboortepost.nl kun je zelfs geboortekaartje zelf ontwerpen. Van het formaat van het kaartje, lettertype, kleur, achtergronden etc. Zo ontwerp je een heel uniek en persoonlijk geboortekaartje!

Tips uitzoeken geboortekaartje

Online geboortekaartjes uitzoeken kun je uren, danwel dagen druk mee zijn. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en verlies je uit het oog waar je nu op moet letten. Daarom geven wij nog wat praktische tips, die handig kunnen zijn bij het project dat ‘geboortekaartje uitzoeken’ heet.

  • Een babykaartje uitzoeken voor je kindje doe je maar één keer. Vraag je bij het uitzoeken dus af of bepaalde trends wel bij je passen. Vind je het kaartje over een aantal jaar nog steeds wel leuk?
  • Begin op tijd met uitzoeken en maak je bestelling vooraf klaar door hem op te slaan in de webshop. Na de bevalling heb je genoeg andere dingen aan je hoofd. Met één klik je bestelling versturen is dan wel zo fijn.
  • Bestel een proefdruk van je mooiste kaartje. In het echt ziet een kaartje er toch vaak anders uit dan op een foto op internet. Er is onderling nogal een verschil in drukkwaliteit!
  • Let op dat je geen verplichte reclame op het kaartje krijgt als je dit niet wilt
  • Maak van tevoren een adressenlijst.
  • Vermeld de rusttijden van je kraamperiode op je kaartje. Voldoende tijd hebben voor het voeden en geregeld rust nemen is belangrijk voor jou, je partner en je kindje.
  • Zorg ervoor dat je een aantal reservekaartjes bestelt, voor het geval je nog iemand vergeten bent die je toch ook een kaartje wilt sturen.

Unieke geboortekaartjes by Geboortepost

Bij Geboortepost.nl vind je hippe geboortekaartjes en veel bijzondere geboortekaartjes die anders zijn dan de meeste kaartjes. Unieke ontwerpen die exclusief verkrijgbaar zijn, de laagste prijs garantie, persoonlijke en een razendsnelle service plus de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat jij met een gerust hart hier jouw bijzondere kaartjes kunt bestellen.

Bekijk online de mooiste geboortekaartjes 

geboortepost. geboortepost.nl, hippe geboortekaartjes, leuke geboortekaartjes, persoonlijke geboortekaartjes, babylabel

Kijk hier voor meer hippe geboortekaartjes >>

Lees ook: zelf je kaartje samenstellen >>

Lees ook: de leukste newborn kleding >>

“Weer in verwachting? Eindelijk eens een jongen?” >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

raamsticker-blauw-beer-maan.480.p1

Geboortesticker op het raam – zo maak je jouw aankondiging uniek!

Wauw, jullie verwachten een klein wondertje. Zo mooi! Een mooie tijd waarin veel geregeld mag worden, en natuurlijk niet te...
resize

Welkom, kleine zonnetje! Dit zijn dé zomertrends voor geboortekaartjes

Wanneer je dit leest, ben je misschien hoogzwanger van je eerste, tweede of wie weet hoeveelste baby. Proficiat! Dat betekent...
image

Maak je eigen unieke geboortekaartjes: Een gids voor aanstaande ouders

Er is niets opwindender dan de geboorte van je kind aankondigen met een prachtig, uniek geboortekaartje. Het ontwerpen van je...