Geboortesticker op het raam – zo maak je jouw aankondiging uniek!

28 januari 2024

Wauw, jullie verwachten een klein wondertje. Zo mooi! Een mooie tijd waarin veel geregeld mag worden, en natuurlijk niet te vergeten: de aankondiging van jullie kleine wondertje. Hierbij denken de meesten meteen aan een geboortekaartje, maar er zijn ook veel andere mooie manieren om de komst van jullie baby te communiceren zoals een raamsticker. In dit artikel lees je een paar fijne tips voor een mooie, unieke geboortesticker op je raam!

Een ontwerp kiezen

Een heerlijke tijd om in verwachting te zijn van een kleintje. En hoe mooi is het om deze bijzondere tijd te delen met liefdevolle mensen om je heen? Met een geboortesticker raam doe je dat! En nog leuker dat je het ontwerp helemaal zelf kan samenstellen, zoals de kleur, stijl en lettertype. Alles is mogelijk! Kies jij voor een hippe, stoere uitstraling of meer voor de romantische ontwerpen? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de raamsticker helemaal zelf te ontwerpen. Zo laat je de hele straat zien dat je kersverse ouders bent geworden van een klein bundeltje geluk.

Helemaal uniek

Geboortekaartjes jongen is natuurlijk een mooi idee, maar een geboortesticker maken is net een stapje extra. Deze kunnen jullie namelijk helemaal personaliseren met gegevens van jullie kleine baby. Wat dacht je van de naam, geboortedatum, gewicht en lengte? Er zijn ook manieren om de sticker nóg specialer te maken door een lieve quote, boodschap of een warme afbeelding. Een echte must-have voor alle kersverse ouders!

Een mooie plek in huis

Wil je graag een mooie, opvallende plek voor jullie gepersonaliseerde raamsticker? Denk dan bijvoorbeeld aan plekken zoals de voordeur, op het raam van de babykamer of natuurlijk gewoon in de woonkamer. Als je wilt dat de sticker vanaf de buitenkant van het raam leesbaar is, zorg er dan wel voor dat deze op een opvallende plek wordt geplakt. Zo kunnen alle voorbijgangers zien dat er een wondertje is geboren.

Say cheese!

Een geboortesticker maken is natuurlijk helemaal leuk om te doen, maar het is nog leuker om een foto te maken om deze bijzondere aankondiging vast te leggen. Maak bijvoorbeeld een paar mooie foto’s van de geboortesticker met jullie baby erbij. Zo creëer je binnen no-time een herinnering aan deze bijzondere tijd!

Je mag zelf helemaal bepalen hoe jullie de aankondiging van jullie baby vormgeven. Een raamsticker is zeker een leuke manier om het nóg specialer te maken. Kies een mooi ontwerp, materiaal en een mooie plek in huis om de sticker op te hangen. En wist je dat je de raamsticker ook kunt hergebruiken en gemakkelijk kunt verwijderen? Hoe fijn! We wensen je een fantastische tijd toe!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

resize

Welkom, kleine zonnetje! Dit zijn dé zomertrends voor geboortekaartjes

Wanneer je dit leest, ben je misschien hoogzwanger van je eerste, tweede of wie weet hoeveelste baby. Proficiat! Dat betekent...
image

Maak je eigen unieke geboortekaartjes: Een gids voor aanstaande ouders

Er is niets opwindender dan de geboorte van je kind aankondigen met een prachtig, uniek geboortekaartje. Het ontwerpen van je...
geboortekaartje

Pimp je geboortekaartjes: 6 manieren

Het ontwerpen van het geboortekaartje van je toekomstige spruit is iets groots. Je wil niet alleen dat het mooi is,...