Weg met de luiertas

18 juli 2017

Als je het mij vraagt is dit echt upcoming! Twee jaar geleden zocht ik een hippe luiertas en moest ik uiteindelijk genoegen nemen met een ‘best stoere’ schoudertas van de Prénatal… Waar ik nu overigens iedereen mee zie lopen. Maar nu! Ik heb ‘m gevonden! Een tijdje geleden was in op vakantie in Amerika en daar zag ik iedereen ermee lopen (nou ja, iedereen… de hippe moeders dan). Zoiets moet handig zijn én moet ik dus hebben. Een luier-rugtas! Weg met de luiertas, dat onhandige en zware schouderding waar nooit genoeg luiers, speeltjes en kleertjes inpassen.

Weg met de luiertas

Want met een luier-rugtas heb je tenminste je handen vrij. Voor mij met een bijna twee-jarige betekent dat dat ik rustig over de markt kan lopen met aan mijn ene hand m’n dochter en de andere hand tassen met kaas, fruit en nootjes. Haar d’r eten en drinken gemakkelijk aan kan geven en zorgen dat ze niet de straat over rent.

Alle aandacht voor je baby

Maar ook als je een newborn hebt of binnenkort gaat krijgen is een rugtas een absolute winnaar boven de schoudertas. Je kunt je baby makkelijk in je armen dragen of zelfs in de draagdoek, een schoudertas werkt dan echt niet. Trust me. Daarbij hangt die schoudertas vaak in de weg als je ‘m aan de kinderwagen hangt en als je niet oplet zorgt zo’n zware tas er ook voor dat de kinderwagen omvalt (waargebeurd verhaal, maar hier heb ik het liever niet meer over). En laat ik maar niet beginnen over als je twee of meer kinderen zou hebben. Volgens mij heb je dan nog niet alleen je handen maar ook je voeten vol.

Kortom: weg met de luiertas, neem een luier-rugtas! Ben je het hiermee eens of helemaal niet?

Paulien heeft voor ons een luierrugtas getest, kijk hier >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...