Testmoeder gezocht!

22 februari 2023

Regelmatig krijgen wij gratis babyproducten die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij onder het kopje Reviews op Babylabel. Denk bijvoorbeeld aan: babykleding, babyproducten, babyspeelgoed en handige producten voor ouders. Daarom zijn wij op zoek naar een testmoeder! 

Gratis baby producten testen

Super leuk om allemaal gratis babyproducten te mogen testen en reviewen, maar je snapt dat wij dit nooit allemaal zelf kunnen doen. Wij zijn daarom op zoek naar jonge enthousiaste testouders die ons hiermee willen ondersteunen en het vooral ook heel leuk vinden om te doen. Heb jij een goede eigen mening die je dolgraag met anderen wilt delen? Dan word jij misschien wel onze testmoeders voor één van deze producten voor Babylabel! Leuk!

Wat verwachten wij van jou als testouder?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste testmoeder die graag gratis (baby) producten willen testen samen met je baby of dreumes, peuter of kleuter. Je kan goed schrijven (je schrijft leuk, boeiend en foutloos), want wij hebben een uitgebreid verslag nodig compleet met mooi en duidelijk fotomateriaal én filmpjes van het ontvangen product (minimaal 400 woorden). Je krijgt van ons een richtlijn met vragen voor het product, die wij graag in het verslag terug willen zien. Jij ontvangt het product gratis, in ruil voor beeldmateriaal van jouw en/of je kleintje met het product en een uitgebreid verslag.

LET OP! Het review verslag over het product met foto’s en filmpje waar jouw kleintje goed en duidelijk op staat komt blijvend op onze site te staan. Dus als test moeder heb jij er geen problemen mee dat jouw kindje op Social Media en Internet komt te staan. Bij deelname aan onze zoektocht naar testmoeder ga jij hiermee akkoord.

*** Testmoeder voor een borstkolf van Neno ***

Neno Perfetto is de enige waterbestendige borstkolf (IPX6). Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen kolven in bad. Het is een compacte borstkolf die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Direct uit de mooie geschenkverpakking te gebruiken, want dan is deze al opgeladen. Met 2 uur batterij (USB oplaadbaar, dus kan ook met powerbank) kun je lang vooruit. Neno Perfetto heeft eerst een stimulatiemodus voordat de lactactiemodus start, zo zorgt deze voor een natuurlijke start van de melktoevoer uit je borst. Dankzij het bijzondere ontwerp, kan de melk niet terugstromen. Daardoor blijft deze vers en beschermt het jou. Je hebt dan ook geen last van verstopte slangetjes. 

Het touchscreen geeft duidelijk alle nodige informatie. En deze onthoudt de laatst gebruikte instelling. Het borstschild is gemaakt van Japanse silicone die de huid niet irriteert en daarmee het kolven comfortabel maakt. Deze is zo ontworpen dat deze op elk formaat borst past. Geen enkel deel van de borstkolf bevat BPA. Je kunt alle Neno borstkolven direct aansluiten op de melkzakjes. Zo kun je die direct in de koelkast leggen na het kolven en hoef je niks over te gieten.

Borstkolf testen?

Voor dit product zijn wij op zoek naar één moeder die momenteel borstvoeding geeft. Binnen 7 dagen na ontvangst van het product stuur jij ons het verslag met foto’s en filmpje.

** Uiteraard hoef je niet zelf in beeld met de borstkolf, maar gewoon een leuk filmpje.

Testmoeder gezocht: Naar wie zijn wij op zoek?

  • Wij zoeken een mama met één of meerdere baby’s
  • Je vindt het leuk om jouw mening te geven en je ervaring te delen
  • Je hebt een vlotte pen
  • Kan goed foto’s en filmpjes maken
  • Geen probleem dat je kind op onze site en bij het desbetreffend merk en op Social Media komt. 

Stuur een mail naar marketing@label4kids-pr.com met je motivatie waarom jij de geschikte testmoeder bent. Laat ook weten op welke social media waar we jou kunnen vinden. De naam van de testmoeder staat binnenkort hier op Babylabel. Good luck!

*** Malou Peene gaat deze te gekke borstkolf uitgebreid voor ons testen en beoordelen. Veel succes en plezier gewenst met de borstkolf ***

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...