Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

6 september 2023

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset van Sophie de Giraf opgestuurd om te reviewen voor Kleine Giraf. Zo’n mooie Sophiesticated cadeauset is leuk om te krijgen maar zeker ook om cadeau te geven! 

Bijtspeelgoed is echt een uitvinding!

Rae heeft inmiddels 4 tanden. En wat een gedoe is het altijd als haar tanden doorkomen. Vaak heeft ze koorts en is ze niet lekker op orde. Ze begint enorm te kwijlen en is meer aanhankelijk. Allemaal tekenen dat er weer een tand aan komt. 

Rae bijt deze periode dan op alles waar ze maar op kan bijten. En Bijtspeelgoed is dan echt wel een musthave! Het bijten op bijvoorbeeld speelgoed geeft tegendruk tegen doorkomende tandjes en kan zo de pijn wat verlichten. Rae vindt het fijn!

Sophie de Giraf 

Rae is gek op Sophie. Ze stopt de bijtring de hele tijd in haar mond. Het speelgoed is gemaakt van heel fijn materiaal en ziet er ook gewoon zo leuk uit. Heel erg aantrekkelijk om lekker op te bijten. De bijtring is gemaakt van 100% rubber, wat heel fijn aanvoelt. Rae bijt graag in de ringen. Die hebben voor haar een fijne structuur. 

Ook is Rae gek op het bijtspeeltje. De poten en de oren gaan heel vaak in haar mond. Beide speeltjes zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, wat erg fijn is om lekker in te kunnen bijten. De grote Sophie is heel makkelijk vast te pakken, waardoor het voor haar erg uitdagend speelgoed is. 

Sophie en haar vriendjes. 

Wist je dat Sophie de Giraf niet alleen is? Kennen jullie fanfan het hertje al en Al Thir de dromedaris? En wisten jullie dat Sophie de Giraf niet alleen bijtspeelgoed is, maar dat er ook bijvoorbeeld een rammelaar, senso bal en een koelbijtring is? Zo ontzettend leuk om tijdens bijvoorbeeld je kraamperiode allemaal te sparen!

Winactie…

Zo leuk dat wij bij BABYLABEL in samenwerking met KLEINE GIRAF deze te gekke set van Sophie de Giraf weg mogen geven! Hoe leuk is dat! Een mooie set voor je kleintje of om aan iemand cadeau te geven. Om mee te doen volg je de stappen op INSTAGRAM en vul je hieronder het formulier in. ( LET OP! Bij het niet juist invullen van het formulier kunt u geen kans maken op de prijs!)

*** WINAAR BEKEND *** Rachne Martens, jij wint deze te gekke set voor je kindje(s). Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...