Spelen met muziek

14 november 2020

Sinds kort is Sophie, het wereldberoemde Franse girafje, in een wel heel bijzondere interactieve uitvoering verkrijgbaar. De Sophie de giraf Touch & Music knuffel is niet alleen gemaakt van het allerzachtste pluche zodat je er heerlijk mee kunt knuffelen, je kunt ook samen met haar de mooiste muziek maken! Je kindje hoeft alleen maar de voorpoten van het knuffelgirafje aan te raken om een van de vrolijke melodieën te laten spelen. Je kunt zelfs samen muziek maken, waarbij je Sophie én je eigen lichaam als muziekinstrument gebruikt. 

SHOP HIER

Sophie de giraf knuffel

Wie aan Sophie de giraf denkt, denkt waarschijnlijk aan het populaire natuurrubberen bijtspeeltje dat kinderen troost biedt bij doorkomende tandjes. Echter, er is nu ook een heerlijk zachte pluche Sophie de giraf knuffel die zorgt voor eindeloos muzikaal speelplezier.

Zelf muziek maken

De Sophie de giraf Touch & Music is een muzikale interactieve knuffel. Ze heeft namelijk sensoren in de onderkant van haar voorpootjes waarmee je muziek kunt activeren. Het is niet nodig om hard te duwen of te knijpen, alleen
huidcontact is al voldoende. Je kindje kan dus ook heel eenvoudig zelf muziek maken, door slechts de vrolijk gekleurde pootjes aan te raken, waarna een van de vrolijke melodietjes klinkt.

Je lichaam als instrument

Sophie de giraf Touch & Music is niet alleen heel geschikt voor je kindje om zichzelf mee te vermaken, je kunt ook samen muziek maken. Maak een kring samen met Sophie en houd elkaar vast. Je kunt de muziek nu zelfs activeren door degene naast je aan te raken: tik op iemands teen of neus en het melodietje begint te spelen. Zo is Sophie Touch & Music niet alleen de liefste knuffel van je kindje, ze wordt ook het favoriete spelletje van het hele gezin!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...