Musthaves 4 mommy, het oog wil ook wat!

17 januari 2023

Ja eindelijk, je bent zwanger! Dan is het nu tijd om jezelf eens flink te verlekkeren aan al het moois wat ze voor jou en je baby te koop hebben. Je wilt natuurlijk wel dat je kleintje straks in de meest comfortabele kinderwagen ligt te pronken en daar hoort ook een handige, uhm MOOIE verzorgingstas bij. Wij showen je de Musthaves 4 mommy’s…

Musthaves 4 mommy

Twinning kleding
Kinderwagen zwart/rose
Speelgoed hanger
Vestje
Romper
Legging
Babyfoon met camera
Knuffel Done by Deer
Zwangerschaps jurk
Luiertas
Kinderwagen beige/rose
Slaapzak
Difrax fles
Wikkeldeken
Naif relaxing olie

#1 Zwangerschapsmode

Ja je lichaam verandert en nee dat wil niet zeggen dat je in veel te grote slobberkleding moet rondlopen. Ook voor tijdens je zwangerschap is er mooie kleding verkrijgbaar die jouw zwangere babybelly prachtig doet uitkomen. Sowieso gaat ‘normale’ kleding op den duur knellen en dat is alles behalve comfortabel. Goede positiekleding is daarom een must. Ohja en vergeet die prachtige ronde dames bovenin niet een beetje comfort te geven met een fijne voedingsbh, deze rekken lekker mee..

#2 Newborn kleding

Nog even en dan is je kleintje er, je wilt natuurlijk dat aller eerste setje helemaal zelf uitzoeken. Er is niets zo leuk dan de kledingkast van je baby vullen met de mooiste en zachtste pakjes. Vergeet niet dat je waarschijnlijk ook nog wel wat kleding gaat krijgen van visite dus koop niet te veel! En dat zal lastig worden want newborn kleding voor babyboys en babygirls is zo mega schattig!

#3 Babykamer uitzet

Hier droom je waarschijnlijk al heel lang van, het inrichten van het kamertje waar je kleine baby komt te liggen. Ondanks dat je de eerste tijd misschien een wiegje op je slaapkamer erbij hebt staan zal er uiteindelijk een tijd komen dat ze naar een eigen kamer gaan. Deze moet natuurlijk gezellig en knus zijn voor je kleintje. Gelukkig kun je hier niet vroeg genoeg mee beginnen… >>> Babykamer inspo!!

#4 De kinderwagen

Het allereerste waar je natuurlijk naar op zoek gaat is de kinderwagen. Hierin vervoer jij je baby overal naar toe. Ga je voor een strak design of juist puur voor praktisch? Slim om misschien eerst bij een paar winkels even ‘proef te wandelen’ dan weet je in ieder geval wat je wel of niet prettig wandelen vind.

#5 Een verzorgingstas

Nee dat hoeft echt niet formaat vuilniszak met score 0 betreft de uitstraling te zijn! Tegenwoordig heb je echt prachtige tassen waarvan je aan de buitenkant niet eens ziet dat het om een verzorgingstas gaat want ‘hey het oog wil ook wat!’ Het blijft natuurlijk wel handig als er veel in kan want je sjouwt echt wel van alles mee met zo’n kleintje.

#6 Luiers

Ben jij er al klaar voor om je in de wereld van de luiers te gaan begeven? Wen er maar vast aan want de komende 3 jaar zit je er nog midden in. Luiers kun je dan ook niet genoeg hebben en luiers zijn ook heel vaak met korting te scoren. Check hier aanbiedingen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...
IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...