Click, click…..gotcha little monster!

18 december 2015

Met bijna vier jaar verschil tussen het middelste en jongste kind, was ik bijna vergeten hoe vermoeiend slechte nachten zijn. De jongste heeft die herinneringen weer heel erg levend gemaakt. Wat maakte hij er een potje van het eerste half jaar! Ik noemde hem altijd liefkozend ‘klein monster’. Deze monster look past daar perfect bij.

Nu bij veel winkels de Sale is begonnen, is het natuurlijk nog leuker shoppen. Hoe graag ik ook kinderkleding koop, ik let wel op de prijs. En soms laat ik items die ik heel, heel graag wil hebben toch echt liggen omdat ik ze veel te duur vind.

Nu zijn er veel items afgeprijsd, bijvoorbeeld het te gekke broekje en de stoere longsleeve van Munster Munster Kids. Ik vind de combi van het blauw met zwart zo mooi. En hoewel je misschien denkt dat het lastig combineren is, past er juist heel veel bij. Denk aan een shirt, sweater of blouse in wit, zwart, blauw, bruin, grijs of denim. Keuze genoeg!

De schoentjes van Tough Cookie Store zijn stuk voor stuk te gaaf. Ik heb bij deze outfit gekozen voor de bruine variant met blauwe veters. Dat is weer eens wat anders dan al het zwart dat je tegenwoordig voorbij ziet komen. En het staat te gek bij het mooie blauw van de broek.

Vanaf de zwarte muts van Indikidual staren gekke monsterogen je aan. Een heel ander merk maar qua kleur en print een hele mooie combi met de items van MunsterKids.

Gaat jouw kindje altijd af op je telefoon of kruipt hij direct richting televisie? Met deze houten camera van ByJune is hij vast wel even zoet. Laat hem maar eens foto’s van jou maken in plaats van andersom. Wat een leuk speelgoed en natuurlijk een hele toffe eyecatcher voor de kinderkamer.

Click, click…..gotcha little monster

munsterkids, hippe babykleding, babylabel

1. Broek Munster Kids
2. Longsleeve Munster Kids
3. Schoentjes by Tough Cookie Store
4. Muts Indikiual
5. Houten camera

 

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...