Lekker spelen in bad met de Klorofil bad set.

23 oktober 2022

Een van mijn favoriete bezigheden als ik me-time heb, lekker in bad! Een fijn geurende bruisbal of gezichtsmaskertje maakt het dan af om even niets te moeten en te genieten. Ik denk dus dat onze kindjes het niet van een vreemde hebben om gek te zijn op water en het liefst iedere dag in bad willen spelen. Van de Kleine Giraf mochten wij het ‘The Island of Suprises’ bad speelgoed reviewen van de Klorofil.

WINACTIE: De magische wereld van de KLorofil

Op de rand van het bad staat een grote mand met allerlei speelgoed voor in bad, van bakjes en bootjes  tot plastic diertjes waar altijd gretig gebruik van gemaakt wordt. Bij Saar en Reff is het motto denk ik; ‘een droge badkamer is niet in bad geweest’ en dus ben ik ook regelmatig doorweekt als ik langs het bad zit toe te kijken!

Van onderen!

Nu kregen Saar en Reff een nieuw speelset van Klorofil voor in bad namelijk het verassingseiland, deze is voorzien van een eiland waar onder andere een glijbaan zwembad en douche op te vinden zijn.  En los zijn nog de boot en Polo de walrus  van de walrus familie toegevoegd in de doos. Toen Reff de doos op het aanrecht zag staan was hij meteen enthousiast en moest perse alles even van dichtbij bewonderen, hij wilde er graag mee spelen.

Nog geen bad tijd maar toch even in de wasbak spelen met een krukje! Hij is zeker een half uur bezig geweest met alles te ontdekken en moest lachen zodra Polo van de glijbaan roetsjte! S ’avonds mocht het eiland mee in bad en liet Reff vol trots zien aan Saar hoe het allemaal werkte en wat er allemaal mogelijk was. De boot kan aanmeren aan het eiland en dan kan polo zo van de glijbaan in de boot glijden! Boven op de boom zit een roostertje wat water doorlaat en waardoor het wieltje begint te draaien, met warm water verkleurd de krab. Ook kan het deurtje open als je het visje naar de zijkant schuift, tijd voor een douche Polo! Er komen allerlei verhaaltjes voorbij en ze zitten heerlijk te keuvelen in bad.

Ik zat s ‘nachts rechtop in bed!

Nu hebben wij al vaker speelgoed voor in bad gehad met een zuignap aan de muur en deze lieten met regelmaat los, waardoor ik soms rechtop in mijn bed zat s ’nachts! Bij dit eiland is dat niet het geval, het zit heel stevig en er kan echt goed mee gespeeld worden. Ook is het mogelijk om dit speelgoed uit te breiden met de andere Klorofil poppetjes van de magische speelboom of bijvoorbeeld de verrukkelijke appel. Het wordt geadviseerd vanaf 18 maanden oud en er zijn geen baterijen voor nodig.

Leuke cadeautips voor 5 december

Winactie Klorofil

Is jouw kleintje ook zo dol op in bad gaan en zou hij/zij daar dit leuke bad speelgoed wel bij kunnen gebruiken? Doe dan mee met de winactie in samenwerking met ‘Kleine Giraf’. Vul hieronder het formulier in en maak kans op deze leuke badset ‘The Island of Suprises’.

***WINACTIE GESLOTEN*** Eliatha Buurmans is de gelukkige winnaar van deze mooie Klorofil bad speel set. Deze set komt jouw kant op. Veel plezier ervan.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
DSC02611

Review – Sophie Activity Wheel + Winactie!

Ontdekken, ze is er gek op! Onze kleine meid. Ze gaat graag op onderzoek uit, wil met alles druk in...