Testouders bekend voor Moodstreet petit babykleding

27 januari 2020

Regelmatig krijgen wij gratis babyproducten die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij op onder het kopje Reviews op Babylabel. Denk bijvoorbeeld aan: babykleding, babyproducten, babyspeelgoed, handige producten voor mama, maar bijvoorbeeld ook leuke uitjes, weekendjes weg, evenementen en attractieparken. Daarom zijn wij op zoek naar testouders! testmoeders

Gratis baby producten testen

Super leuk om allemaal gratis babyproducten te mogen testen en reviewen, maar je snapt dat wij dit nooit allemaal zelf kunnen doen. Wij zijn daarom op zoek naar jonge enthousiaste testouders die ons hiermee willen ondersteunen en het vooral ook heel leuk vinden om te doen. Heb jij een goede eigen mening die je dolgraag met anderen wilt delen? Dan word jij misschien wel een van onze testmoeders voor Babylabel! Leuk!

testmoeder, moodstreet petit, moodstreet babykleding, nieuwe babykleding merk, babylabel, gratis babyproducten testen

Dit bloesje is ook zo mooi!

Wat verwachten wij van jou als testouder?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste testmoeders die graag gratis babyproducten en kinderproducten willen testen samen met je baby of dreumes, peuter of kleuter. Je kan goed schrijven (je schrijft leuk, boeiend en foutloos), want wij hebben een uitgebreid verslag nodig compleet met mooi en duidelijk fotomateriaal en een filmpje van het ontvangen product (minimaal 500 woorden). Je krijgt van ons een richtlijn met vragen voor het product, die wij graag in het verslag terug willen zien. Jij ontvangt het product gratis, in ruil voor beeldmateriaal van jouw kleintje met het product en een uitgebreid verslag.

LET OP: Het review verslag over het product met foto’s en filmpje waar jouw kleintje goed en duidelijk op staat komt op blijvend op onze site te staan. Dus als test moeder heb jij er geen problemen mee dat jouw kindje op Social Media en Internet komt te staan. Bij deelname aan onze zoektocht naar testmoeders ga jij hiermee akkoord.

moodstreet petit, moodstreet babykleding, nieuwe babykleding merk, babylabel, gratis babyproducten testen

Prachtige duurzame babykleding

Moodstreet Petit

NIEUW is de babycollectie van Moodstreet Petit. Een duurzame babykleding collectie voor dagelijks gebruik, zacht in comfort, verkrijgbaar in de best beschikbare, biologische katoen en GOTS, duurzaam en sociaal verantwoord geproduceerd. Deze prachtige babylijn bestaan uit tijdloze modellen, gemaakt om lang mooi te blijven. Bekijk deze prachtige collectie ook op @moodstreet_petit

Moodstreet petit babykleding testen

Voor dit testpanel zijn wij op zoek naar 2 moeders of vaders die de nieuwste Moodstreet petit babycollectie willen testen. Een ouder met een babyjongen en een ouder met een babymeisje. Je krijgt jouw gewenste babykleding thuisgestuurd en jij gaat aan de slag om het product te testen. Binnen 7 dagen na ontvangst van de kleertjes stuur jij ons het verslag met foto’s en filmpje.

Test moeders gezocht: Naar wie zijn wij op zoek?

  • Wij zoeken 2 mama’s of papa’s met baby’s en kleine kinderen met kledingmaat 50 tot en met 80
  • Je vindt het leuk om jouw mening te geven en je ervaring te delen
  • Je hebt een vlotte pen
  • Kan goed foto’s en filmpjes maken
  • Geen probleem dat je kind op onze site en bij Moodstreet petit en op Social Media komt. Zie ook instagram: @moodstreet_petit

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij de geschikte testmoeder of testvader bent. Laat ook weten welke kleding je graag wilt testen (kijk hier ) en welke maat jouw kleintje nu draagt en op welke social media kanalen we je kunnen vinden. De namen van de 2 testouders staan binnenkort hier op Babylabel. Good luck!

Testmoeders bekend

De gelukkige testmoeders zijn: Sanne de Vries @ sanne_de_vries_1995 met dochtertje Rosie Mae van 5 maandjes en Mandy Prins @mandy-prins met zoontje Morris. Gefeliciteerd dames.  Stuur een mailtje naar info@baby-label.com met je adresgegevens. Dan krijgen jullie een mooi pakket opgestuurd van Moodstreet en wij zijn benieuwd naar jullie reviews.

moodstreet petit, moodstreet babykleding, nieuwe babykleding merk, babylabel, gratis babyproducten testen

Op Girlslabel zijn we ook altijd op zoek naar testmoeders >>

En op onze site Boyslabel zoeken we ook testmoeders >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...
IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...