Fantastische sandalen van Shoesme

18 mei 2023

De nieuwe sandalen komen als geroepen, de tempraturen gaan eindelijk richting de 20 graden. De zon die lekker straalt op onze snoet en de wind die lekker aangenaam is. Zo ontzettend blij met deze fantastische sandalen van Shoesme.

Subtiel maar toch shine!

Vienna heeft gekozen voor sandalen die mooi glimmen, ik kan veel zeggen maar wat een goede smaak heeft ze. Deze passen overal ontzettend goed bij en wat ik erg fijn vind is dat ze een heel stevig maar toch zacht voetbed hebben. Ach, het belangrijkste is eigenlijk dat Vienna blij is en ze straalt. Ze vertelt tegen iedereen vol trots dat ze nieuwe sandalen heeft uitgekozen. Ze had van de week haar nieuwe kleren aan en dan in combinatie met haar sandalen, het was een drukke print en dan met deze sandalen eronder maakte het echt subiel af, maar ze straalt!

Waar ik op let bij het kopen van sandalen..

Wij zijn vanaf het begin al ontzettend fan van Shoesme, en Vienna haar eerste pareltjes waren dan ook hiervan. Ik ken ze dus nu al best wel een aantal jaar en moet zeggen dat ik als moeder nooit teleur wordt gesteld. Ik let altijd op de stevigheid van de schoen, het voetbed en natuurlijk de uitstraling. Dit vind ik altijd zo belangrijk maar dit moet natuurlijk ook zo zijn als ze sandalen dragen in het voorjaar en de zomer.

Zelf loop ik ook altijd op sandalen in het voorjaar en de zomer, en let dus ook altijd op de stevigheid. Het voetbed moet ook stevig zijn want je moet er goed op kunnen lopen en rennen, maar ook vind ik de uitstraling erg belangrijk want vaak koop je toch maar één paar. Nu Vienna ze zelf aan kan doen is het ook fijn dat ze gemakkelijk aan gaan en kies ik dus vaak voor klittenband. Het prettige aan deze sandalen is dat ze van boven op de juiste maat versteld kunnen worden en bij de tenen. Mochten ze dan wat te los zitten kun je ze daar wat strakker zetten zodat dit ook weer stevigheid en steun biedt aan het voetje van je kind!

Al met al ben ik zo blij dat het weer kan en ach bij die gedachten alleen al, hoe leuk zou het zijn als Shoesme gewoon leuke en hippe matchende sandalen lijn zou ontwerpen voor moeder én dochter. Ik ben namelijk altijd echt helemaal jaloers op haar sandalen en vaak zou ik ze ook wel willen.

Matchende outfit & sandalen.

Aangezien Vienna, Maé en ik zo nu en dan ook machtende kleding aan hebben is het ook leuk om de schoenen of sandalen hetzelfde te hebben. Ik ben namelijk echt een moeder die hier lekker op gaat, en gelukkig vind Vienna dit ook helemaal prachtig want die roept dan mega hard; “MAMA, WIJ ZIJN TWINNIES.”

Voor nu koop ik gewoon sandalen die erop lijken en maak ik zo mezelf en haar blij! Maar eerlijk is eerlijk ze is zo trots en straalt van alle kanten als ze haar fantastische sandalen aan kan. Ze gaat hier heel veel plezier van hebben en dit ook met trots dragen. Vanaf dat wij ze binnen hebben zorgt ze ook echt dat de slippers op de pak staan zodat ik niet de kans krijg om te zeggen trek je schoenen aan.!

Gratis tip!

Ohja en nog een tipje van mij, wij kregen een ontzettend leuke zonnebril bij onze bestelling! Dus wellicht ook leuk en handig voor jullie om te weten, bestel je voor 21mei een nieuw paar toffe & hippe sandalen dan krijg je een leuke zonnebril naar keuze bij je sandaaltjes! En ook deze is van goede kwaliteit en de glazen zijn ook lekker donker, hierdoor hebben de kleintjes ook geen erge last van de zon!

Dankjewel lieve Shoesme & Babylabel voor deze te gekke & prachtige sandalen, Vienna gaat er veel plezier van hebben!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies

Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en...
shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...