Een jungle kamer met prachtig beddengoed + winactie

8 september 2022

We hadden inmiddels een aardig slaap ritme opgebouwd voor we aan ons nieuwe avontuur ‘verbouwen en verhuizen’ zijn begonnen. Hierdoor is er redelijk wat veranderd in zijn slaapjes, Reff is namelijk begonnen bij de opvang voor 3 ochtenden en heeft daarnaast nog redelijk wat tijd vertoeft bij opa en oma zodat wij zo snel mogelijk ons nieuwe huis konden klaarmaken en intrekken.

Inmiddels zijn we ruim 4 weken verder in ons nieuwe huis en begint het schoolritme weer na de zomer vakantie, hopelijk brengt dit wat meer rust en regelmaat voor hem zodat hij ook weer de nacht doorslaapt en wij er niet iedere nacht uit hoeven.

Lees ook; Een urban baby jungle kamer

Welk thema gaat het worden in de slaapkamer?

Een vraag die we elkaar redelijk wat keren hebben gesteld. Ik vind het heel leuk om een thema slaapkamer te maken met van alles wat bij elkaar hoort en dan een leuke uitstraling heeft. Aan de ene kant passeerde een brandweerkamer aangezien papa daar werkt en Reff dit helemaal te gek vindt. En aan de andere kant het thema jungle, hierin kun je zoveel leuks vinden en helemaal naar wens decoreren dus we kozen voor een Jungle kamer.

Nu mochten we van het merk Snurk een dieren dekbedovertrek uitkiezen om te proberen, ik kende het merk van een boxpakje van mijn dochtertje toen ze klein was maar nooit geweten dat hun zulke leuke dekbedovertrekken voor de kinderkamers hebben. Het zijn heerlijk 100% katoenen eyecatchers, ze stralen rust uit maar ook echt het speelse wat de kindjes juist zo waarderen. Kind blij en mama blij een win-win situatie dus.

Beestachtig lekker slapen

Wij kozen voor het wild friends overtrek, fantastich voor bij zijn jungle kamer! Dit overtrek heeft groene bladeren op de deken en op het kussen is een giraffe en welpje te zien. Eenmaal op zijn bed krijgen de giraffe en welp iedere avond bij het slapen gaan een kus van Reff, en gaat hij trots tussen hen inliggen.

snurk beddengoed

Ik vind het echt een heel fijn dekbed overtrek die een frisse en rustige uitstraling heeft, het is inmiddels twee keer in de was geweest en ziet er nog precies zo uit zoals het uit de verpakking kwam. Een soepele maar stevige stof, en heel goed ventilerend. Wij hebben hem nu nog zonder dekbed erin gebruikt vanwege de warmte en het blijft dan ook heel mooi kreukloos liggen.

Snurk is een creatief merk met levensechte ontwerpen en kan bijna in elk thema toegevoegd worden. Een prinsessenkamer? Een unicorn of toch brandweer ze hebben allemaal verschillend beddengoed in hun assortiment!

Win!

Ben jij ook helemaal fan geworden van dit te gekke beddengoed, doe dan snel mee met onze winactie. Wij mogen 1x een dekbedovertrek naar keuze weggeven. Je kunt meedoen door hieronder het formulier in te vullen. Kijk hier welk dekbedovertrek set jij zou willen winnen…

*** WINACTIE GESLOTEN*** Simone Peeters wint een dekbedovertrek naar keuze. Deze komt zo snel mogelijk jou kant op. Veel plezier ervan.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...