De nieuwste Klorofil Camper + winactie

27 april 2023

Vanaf het moment dat Morris interesse kreeg in speelgoed zijn voertuigen zonder twijfel favoriet. Morris komt met veel verschillende materiaal in aanraking maar als je hem vraagt wat zijn lievelingsspeelgoed is komt hij altijd weer terug op een voertuig. Vandaag reviewen we de nieuwste camper van De Klorofil en jij kunt er eentje winnen! Lees dus snel verder…

Meer speelsets van Klorofil

Meer diepgang in het spelen met een rollenspel

Morris heeft een ruime keuze aan speelgoed: constructiespeelgoed, buitenspeelgoed, creatief speelgoed, puzzels en spellen, educatief speelgoed, open ended speelgoed. Regelmatig rouleren we de plekken waar zijn spulletjes staan zodat hij weer in aanraking komt met wat nieuws. Daarnaast komt Morris met twee ouders in het onderwijs ook regelmatig met het ontwikkelingsmateriaal op een van onze scholen spelen. 

Morris heeft een duidelijke voorkeur voor speelgoed wat iets te maken heeft met voertuigen. Dagelijks bouwt hij wegen voor zijn wagenpark. Wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat hij nu ook echt verhalen gaat spelen, er meer rollenspel in zijn spel komt en zijn spel dus wat meer diepgang krijgt.

Klorofil camper

Het klorofil assortiment had ik wel al eens voorbij zien komen maar wij hadden hier nog niks van. Toen ik Morris een afbeelding liet zien van de camper werd hij meteen enthousiast. Dit is hij altijd, Morris is stellig in wat hij wel of niet interessant vindt en heeft hier echt een eigen mening in.
Ook ik was direct geïnteresseerd in de camper omdat dit materiaal verbeeldingskracht en interactie stimuleert door de verhalen die bedacht en gespeeld kunnen worden. 

De camper van klorofil is een echt huis op wielen. Zo zit er een keuken in, een eetkamer en een slaapkamer met veel details en spelmogelijkheden. Stoelen kunnen worden rondgedraaid, er is een pop – up tv, een oven met verschillende maaltijden, een glijbaan vanuit bed en zelfs een draaimolen.

Speelplezier

Morris pakte vol enthousiasme de camper uit en wilde er uiteraard meteen mee spelen. De leeftijd die wordt aangeraden is 1,5 tot 5 jaar en hier zit Morris met zijn 3,5 jaar dus precies in.
Hij had direct door hoe de camper opengeklapt kon worden en ging vervolgens op ontdekkingstocht naar de verrassende en leuke activiteiten die hij kon uitvoeren. De slaapkamer met het bed en glijbaan werd bestempeld tot favoriet. Daarnaast was ook de draaimolen een hit.
Toen Lex uit werk kwam rende Morris, inclusief camper, op hem af om te vertellen en te laten zien wat de mogelijkheden van de camper allemaal zijn. Vervolgens wilde Morris meteen met lex samen spelen.

Ideaal om mee op pad te nemen

Wat ik als ouder dan weer erg prettig vind van de Klorofil camper is dat alle accessoires bewaard kunnen worden in de camper. Bij de camper zit standaard één speelpoppetje maar er is ruimte zat om er meerdere in te doen en mee te nemen. De camper is namelijk ook makkelijk mee te nemen en Morris kan het door middel van het handvat prima zelf tillen.
De stickers moeten wel zelf opgeplakt worden. Wat ons betreft is dat geen struikelpunt, het voelt een beetje alsof je zelf de camper aan het inrichten bent.

Morris en ik vinden de camper van klorofil absoluut een aanrader!

Winactie…

Is jouw kleintje ook zo dol op de sets van De Klorofil? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie die we in samenwerking met Kleine Giraf mogen opzetten.. Vul het formulier hieronder in en duimen maar voor die te gekke camper…

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...