De eerste Vaderdag van mijn man + cadeautips

14 juni 2023

Na de vaders zijn nu de moeders aan de beurt om iets leuks en origineels te bedenken. Voor ons is het dit jaar de eerste keer. Afgelopen mei had ik mijn eerste moederdag. Ik werd verwend met een heerlijk ontbijt, een mooie tegel met de handafdruk van mijn dochter en een mooie geverfde tas. Ik was heel erg verrast. Maar nu is het mijn beurt! De eerste Vaderdag van mijn man. Dat mag toch best wel een bijzondere dag voor hem worden!

Ik ben eens gaan nadenken over wat echt leuk is om te krijgen. Iets wat bruikbaar is, of iets om ergens mooi neer te zetten? Iets gekocht of toch iets wat zelf gemaakt is? En omdat ik jullie natuurlijk ook wel een beetje wil inspireren heb ik hieronder wat leuke cadeautips en knutseltips neergezet. 

Cadeautips voor papa..

OLLIMANIA Beste vader van de wereld.  Dit boek is te personaliseren met foto’s en heel erg leuk om samen te lezen voor het slapengaan.

• TON SUR TON Ondergoed en sokken met bananen, beertjes of croissants. Hoe leuk! En ook nog super vrolijk.

BLOND AMSTERDAM Een kopje koffie, gezet door de kinderen. En dat op zondag morgen. Ik denk dat het heerlijk zal smaken en zeker uit deze geweldige mok van Blond Amsterdam 

THE WINDMILL STROOPWAFELIJZER En voor alle vaders die houden van de BBQ zijn de spullen van Wildmill niet te missen. En hoe cool is dit stroopwafelijzer! 

Knutselwerkjes Vaderdag:

Happy Socks: heel erg leuk om zelf te maken. Je koopt een paar witte sokken en verder heb je wat goede (textiel) stiften nodig. De kinderen kunnen de mooiste creaties maken op de sokken en papa kan natuurlijk zelf bepalen of hij de sokken gaat dragen of gaat bewaren. 

Voetafdrukken in zouddeeg: Met zouddeeg kunnen zoveel leuke dingen gemaakt worden! En als je de hakken van twee voetjes over elkaar heen laat lopen, komt er een heel mooi hart uit. Hoe tof is dat! Hier het recept: https://www.ladylemonade.nl/recept-brooddeeg-zoutdeeg-maken-bakken/

Meer leuke knutseltips….

Pasta fotolijst maken: Foto’s doen het altijd goed! Want een foto van je grootste trots, wie wordt daar nu niet gelukkig van! En hoe leuk is het om dan van karton of hout zelf een fotolijstje te maken en die te beplakken met pasta. Even een kleurtje geven en een mooie foto laten afdrukken en het perfecte cadeau is klaar!

Zelf servies versieren: Als je gaat voor een heerlijk ontbijtje, is het natuurlijk wel heel erg gaaf dat de kinderen zelf het servies hebben versierd. Denk bijvoorbeeld aan een koffiemok, bordje of eierdopje. Verschillende winkels verkopen wel wit servies. Het enige wat je verder nodig hebt zijn porseleinstiften. De kinderen kunnen de mooiste creaties maken en het servies kan er zo ieder jaar met Vaderdag er weer bij gepakt worden! Super leuk en handig tegelijk!

Wij gaan hier sowieso voor een lekker ontbijtje op bed, want dat hoort er wel een beetje bij als je het mij vraagt! Ik kijk uit naar die 1e Vaderdag met ons kleine meisje en gaan natuurlijk sowieso genieten van de dag samen! Want dat is het allerbelangrijkste!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

vaderdag

De leukste cadeaus voor Vaderdag!

Op Vaderdag, elke derde zondag van juni, mogen alle vaders eens goed in het zonnetje worden gezet. Deze dag is...