De cuddle towel van Timboo

27 maart 2023

Wij vinden het heerlijk om te genieten van lekker samen in bad gaan. Een echt momentje even samen aan het einde van de dag. Wij nemen er dan ook altijd erg de tijd voor. Maar dat afdrogen en wikkelen in een badcape is toch vaak nog best onhandig! Wij mochten voor Babylabel de Timboo cuddle towel uitproberen.

Je kent het wel, je hebt je baby net in bad gedaan maar vervolgens moet jij je kleintje uit bad tillen en heel snel afdrogen en aankleden. Je kleintje dan even snel in een badcape wikkelen is soms nog best een opgave. 

Deze badcape leek mij daarom echt perfect omdat je deze cuddle towel om je nek kunt doen tijdens het badderen van je kleintje. Ik vond het dan ook erg leuk om deze te mogen uitproberen, want is het net zo handig als dat het lijkt?

Onze ervaring met de Timboo cuddle towel

De cuddle towel van Timboo is voor ons echt een uitkomst. Het maakt het in bad gaan, maar vooral het afdrogen en aankleden, zoveel meer ontspannen! Deze badcape om je nek hangen is echt heel erg gemakkelijk en handig. Je kleintje uit het badje tillen en vervolgens lekker warm inpakken is echt zo gedaan! En het kost ook totaal geen moeite om dit te doen terwijl je alleen bent. Zo fijn! 

Wij gebruiken deze badcape niet alleen om ons meisje mee af te drogen, maar soms is het ook heerlijk om hem juist na het afdrogen te gebruiken. Het is namenlijk een hele zachte en warme doek die ook heerlijk is om te gebruiken na het badje als je fijn met je kleintje wilt knuffelen. Wij zijn fan! 

Voor- en nadelen van de Timboo cuddle towel

Voordelen:

– de badcape is heel erg groot waardoor je de doek lang kunt gebruiken. Zelfs als je baby al wat ouder is. 

– de stof is heel erg zacht en ook fijn voor een baby met een gevoelige huid.

– de badcape kan om je nek met twee drukknoopjes waardoor het snel inwikkelen van je baby erg snel en gemakkelijk gaat. 

– door de drukknoopjes is de doek erg gemakkelijk om en af te doen. 

– de badcape neemt het water goed op waardoor jij je kleintje met de badcape gemakkelijk kunt afdrogen. 

Nadelen:

– de capuchon is voor een kleine baby nog wel wat groot. Deze kan wat meer over de ogen komen. 

Wij zijn erg blij met de cuddle towel van timboo. Inmiddels is deze voor ons echt niet meer weg te denken! Tot 1 april ontvang je met de code BABYBOX10 10% korting in de webshop.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...