Carnaval met je kleintje, de leukste onesiepakjes!

26 januari 2024

Carnaval komt er aan, 4 dagen feesten en dus ook verkleden! Hoe klein ze ook zijn, je kunt altijd wel iets verzinnen. Moeilijk hoeft het niet te zijn en niets is aandoenlijker dan zo’n klein mensje helemaal uitgedost in een te schattig pakje. Wij hebben het nodige speurwerk alvast voor je gedaan en daarbij zijn heel veel ohhh’s en aaahhh’s gevallen. Kijk je mee naar de leukste onesiepakjes voor je kleintje.

Lekkere warme onesiepakjes

De Baby Onesie is natuurlijk de oplossing tijdens de frisse carnavalsdagen, het zorgt ervoor dat je baby warm en comfortabel de koude dagen doorkomt. Buiten dat ziet het er ook nog eens mega schattig uit.

Shop hier al deze te leuke onesies

Niet te doen zo schattig!

Ik denk dat het wel duidelijk is waar al die oohhh’s en aahhh’s vandaan kwamen. Dit is toch niet te doen zo schattig. Ben jij het ook nog niet beu al die kleine zachte pakkies. Scroll dan nog even door, er komt nog veel meer leuke onesie inspo aan.

Nog een paar onesiepakjes dan 😉

We gaan nog even door met de meest schattige pakjes spam! Ben jij al verkocht? Ik denk dat je kleintje het heerlijk vind wanneer hij in zo’n warm en comfortabel pakje rond mag rennen. Ik hoor de reacties van de mensen al….. Ohhhhh wat een dotje, Ahhhhhh wat een klein knuffelig kindje.

Oohhhh deze is zo mega schattig

Kijk nou deze stoer draak.

Nou dat was hij dan hoor, de carnaval onesiepakjes inspo. Zie jij je kleintje al lopen in zo’n pakkie? Dit is toch gewoon om op te vreten.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

a4c4a1e2-1f44-4d05-bc6d-394e5597e011.__CR001464600_PT0_SX1464_V1___

Bijzondere outfits voor je kleintje voor carnaval

Laatst deelden we al een leuke blog met te gekke onesies voor je kleintje. Vandaag laten we je nog wat...