Cadeautips voor een tweejarig meisje

10 oktober 2022

Het was weer zover want we mochten weer een feestje geven voor m’n kleine meid die niet meer zo heel klein is want – slik – ze werd gewoon al twee!! Het thema en wat ik wilde was al snel bekend alleen wat vraag je voor deze leeftijd aan cadeautjes? Ik heb een lijstje gemaakt, ik ligt wat dingen uit en hoop dat jij er ook wat aan hebt! Eerst eens te beginnen met de cadeautjes die ze kreeg en daarna de overige cadeautips.

Natuurlijk zijn deze cadeaus ook leuk voor 5 december!


Kinetisch zand; dit was 1 van mijn wensen voor m’n dochtertje. Ze vind de zandbak sowieso een hit en dit is echt top. Het zand blijft aan elkaar plakken waardoor het makkelijk bij elkaar te rapen is. Echt leuk hoe ze zich hiermee kunnen vermaken. Vul de bak en voeg er wat simpele dingen zoals bakjes, lepel en een kinder mesje aan toe. Je kunt ook speciale zand stekers bestellen die leuk zijn om te gebruiken.

Deze kinetisch zand in unicorn style wil je!Loopfiets; deze kreeg ze toevallig ook van opa en oma. De vorige was sowieso te klein geworden.

Hoe gaaf is deze van Veloretti


Poppenwagen; ze kreeg een hele mooie Quinny poppenwagen. Ik was op slag verliefd omdat hij leek op de wagen waar ze zelf ingelegen had.

Deze roze met panterprint kinderwagen is ook zó leuk

Ijskar Vtech; deze kochten wij vorig jaar voor haar verjaardag en is tot op de dag van vandaag een heuze hit. Ze maakt ijsjes, hij zegt welke kleuren en/of smaken het zijn en met de kaartjes kan hij opdrachten geven.Prinsessen jurken; in meer vouwt want ze kreeg er maar liefst drie dus daar kan ze even lekker mee vooruit. Inclusief bij behorende accessoires.


Kookschort; ze kreeg een kookschort met toebehorende accessoires paste helemaal in haar keukentje en ze lijkt al een echte kok.Andere cadeautips zijn:

Verstoppertje ‘nijntje / woezel ‘
– Speelkeuken
Blokken
Duplo
Step
Krijtbord
Muziekinstrumenten
Knutselspullen
Ballenbak
– Grimms blokken
– toet toet auto’s
Tipitent
zandbak
pop
– zand/water tafel
– Stapelstein stenen

Ze is in elk geval flink verwend en kan er voorlopig weer even tegenaan. Wat zouden jullie nog aan dit rijtje toevoegen?

Leandra

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Screenshot_20230111-154332

Baby musthaves, dit wil je gewoon hebben!

Alles is even lief, leuk en schattig als het om baby spullen gaat. Je handen jeuken al nog voordat je...
klorofil cadeau speelgoed

Nieuwe uitbreiding van de Magische Wereld van de Klorofil

Hoewel de Klorofil dierenfamilies heerlijk wonen in hun natuurwereld, gecreëerd rondom de Magische Speelboom, gaan ze maar al te graag...
sophie de giraf

Sophie de giraf 5 Senses collectie

Al vanaf geboorte is het belangrijk om de zintuigen van je baby te prikkelen. Je wilt immers dat je kindje...