Budget shoppen op Vinted

6 februari 2023

De tijd van kleinere budgetten lijkt wel een beetje te zijn aangebroken en allemaal lijken we wat op ons geld aan het letten te zijn. Vinted is dan echt een hele goede optie om eens je collectie van je groeiende kind mee uit te breiden. Ik combineer items van Vinted vaak met nieuwe collectie van merkjes en budget winkels.

Budget tips

Het winterseizoen voor kleding loopt een beetje op zijn einde en de kast is nog ruimschoots gevuld met leuke items die ze makkelijk kan dragen tot het einde van de winter. Tijd om me te gaan oriënteren voor het voorjaar / zomer seizoen. Waar andere dan beginnen met de kledingkast door te spitten of dingen van vorig jaar nog passen begin ik bij het leukste onderdeel.

Zoeken op Vinted

Wanneer ik mijn Vinted app open ga ik kijken op mijn favoriete merken in een maat groter dan ze nu heeft. Ik houd zelf wel een beetje van die oversized stijl dus vind het totaal niet erg dat kleding iets groter valt dan de maat die ze heeft. Vaak begin ik met de basis door te kijken wat vond ik vorig jaar leuke items en welke items zijn altijd goed om erbij te hebben aankomend seizoen.

Ik vind strakke sportieve jurkjes super leuk bij Lobke dus kijk eerst of er daar wat van online staan. Vorig jaar kocht ik die ook al op Vinted en stond haar echt super leuk, eventueel met een leuk zwart laarsje en een jasje en in de zomer met lekkere blote beentjes. Bingo, ik scoorde al meteen een leuk exemplaar. In hetzelfde kastje ( van dezelfde persoon ) zag ik nog een tof shirt met een tijger erop, altijd favoriet hier want leuk te combineren met een stoer spijkerbroekje. Ik kocht een bundel ( 2 items ) en dat scheelt dan vaak toch de verzendkosten.

Voor een klein bedrag al een paar toffe items rijker..

Door het jurkje bedacht ik me al snel dat ook haar spijkerjasje aan vervanging toe was want die is ook al te klein. Ik speurde naar een spijkerjasje en ook hierbij scoorde ik een bundel met een tof kort spijker jumpsuitje. Zo ben ik toch voor een klein bedrag al een paar toffe zomer / voorjaar items rijker.

Mega tof om kleding op deze manier duurzaam te kopen en te verkopen, al ben ik zelf meer een koper dan een verkoper via Vinted. Je kunt er voor kiezen om de items naar je huis te laten verzenden of naar een afhaalpunt. Vaak ben je voor het verzenden naar huis net wat meer geld kwijt, goed om hier dus over na te denken.

Koop jij wel eens via Vinted?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...