Schattige babykamer muursticker boom

2 februari 2017

Een babykamer geef je snel een mooie look met een van de mooie muurstickers die verkrijgbaar zijn bij Hippebeestjes.nl. Deze babykamer muurstickers zijn niet alleen leuk voor de babykamer, maar ook voor peuters en kleuters, dus je kunt er ook nog even mee vooruit.

Babykamer muursticker boom

Nieuw zijn deze mooie muursticker bomen serie Baby Woodland, uitgevoerd in diverse mooie pasteltinten. De stam van de boom en de tak zijn uitgevoerd in een mooie kleur lichtgrijs en de blaadjes en diertjes in diverse schakeringen van een mooie pastelkleur. De beschikbare kleuren zijn  boom zijn roze, blauw, groen en grijs. De boom is tevens verkrijgbaar is twee maten, zodat je de maat kunt kiezen die het mooist op je babykamertje past. De mooie muursticker is verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl en van met merk Deco Deco. De mooie Baby Woodland muurstickers vind je hier. (nog zoeklink plaatsen)

Muurstickers met naam van je baby

Ook heel leuk voor een babykamer zijn de mooie muurstickers met naam. In veel varianten zijn deze verkrijgbaar. Veel mooie bomen, maar ook namen voor boven een babybedje bijvoorbeeld. Voor zowel jongens als meisjes zijn er verschillende leuke muurstickers met naam te vinden.

Voor nog meer leuke muurstickers, maar ook leuke kinderrugzakjes of babyknuffels kun je ook terecht bij Hippebeestjes.nl.

babykamer muursticker, bomen muurstickers

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...