Babykamer idee: herfst op de babykamer!

30 september 2017

Wat moeten we er altijd weer ontzettend aan wennen. De herfst. Na een heerlijke warme zomer kunnen we ons nu weer gaan verheugen op een fijne herfstperiode. De dagen worden korter, het is kouder en de bladeren vallen van de bomen. Natuurlijk ook weer een hele gezellige periode om (samen met de kinderen of alleen met je baby bump) erop uit te gaan in de bossen.

Babykamer idee: herfst

Ook binnen kunnen we weer aan de slag om het knusser en warmer te maken. In de kamer van de kleinste kinderen hebben we er deze herfst voor gekozen om te werken met natuurlijke kleuren en zachte materialen. Warm beddengoed met leaves in de kleur mint en grijs. Een prachtige basis. En een heerlijk gebreid dekentje met een mooi bos design. Dit past natuurlijk perfect in het thema. En het dekentje is ideaal voor in het ledikant maar ook voor onderweg en in de wandelwagen.

En natuurlijk zijn in een herfst kamer paddenstoelen onmisbaar. De lamp is een echte sfeermaker in deze babykamer. We plaatsen deze bovenop de commode. Wat een zacht sfeerlicht! Zeker met het paddenstoelen mobiel boven het bedje ligt je kleine vast en zeker snel heerlijk te slapen.

babykamer inspiratie, babylabel, herfst, groen

 

Behang Bosvrienden Fiep Westendorp

 Poster

Hanglamp

Muursticker

Babymobiel

Ledikant deken mintgroen

Wiegdeken leafs grey

Commode Done by Deer

 Deken/plaid bos

Paddenstoel lamp mét luchtverschoner!

Manden

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...