Met Bunnies is de wereld jouw “runway”!

2 oktober 2022

Schoenen kunnen je leven veranderen; vraag Assepoester maar eens ;). De wereld ligt aan jouw voeten met de nieuwe collectie van Bunnies, helemaal met de herfst en winter in aantocht. Lauren mocht stoere zwarte biker boots met een subtiel luipaardprintje testen, en oooh wat ze was gelukkig toen ze de doos open maakte: “Mama, mijn printje!!!!” Dit duidde erop om direct de laarsjes te passen en te bekijken hoe ze zitten, en natuurlijk laten zien wat ze er allemaal mee kon doen. Springen, dansen en heel hard rennen, helemaal gelukkig.

Bunnies stoere jongens stappers

Om ‘trots’ op te zijn

Deze boots uit de nieuwe collectie van Bunnies zijn de Tosca Trots biker boots. Deze boots zijn van zwart leer met een subtiel glanzend luipaardprintje. Opvallend vind ik dat ik Lauren ze erg gemakkelijk aan kan doen, door middel van de rits. De rits heeft aan de bovenkant ook een ritsstopper, zodat de rits niet snel open kan gaan en ter bescherming voor de rits. Met de glitterveters kan je het mooi sluitend en passend maken zodat het niet te ruim zit. Voor elke kleine meid wel ideaal, omdat natuurlijk elk voetje anders is.

Deze boots hebben een uitneembaar voetbed met ingetekend voetje voor groeiruimte, goed om te weten en te meten voordat ze er weer uitgroeit. Ook is dit ideaal als je kleine meid bijvoorbeeld steunzooltjes heeft. Deze boots zijn leverbaar vanaf maat 20 tot maat 30.

Bij Bunnies hebben ze de schoenen/laarzen onder verschillende stapfases onderverdeeld. Deze boots zijn geschikt voor kindjes in de ‘stap loopfase’. Deze schoenen/laarzen zijn sterk, zitten stevig aan de voetjes en hebben een stevige, flexibele zool. Hierdoor bieden ze steun en stabiliteit waar nodig en dragen ze bij een goede houding en afwikkeling van de voetjes. Zo kan jouw kleine meid zorgeloos met je mee op pad.

Musthave voor het aankomend seizoen van Bunnies

Zwart is natuurlijk een makkelijke kleur waar je in principe alles mee kan combineren. Deze boots staan super stoer onder rokjes en jurkjes, maar ook bij een broek staan ze hartstikke leuk. Zelf vind ik dit een echte ‘musthave’ voor in de kast van je kleine meid.
Zelf ben ik erg tevreden over deze boots, de kwaliteit is top want ik ben er wel verzekerd van dat ze na 2 maanden er niet uitzien alsof Lauren schoenen aan heeft van vorig jaar. De boots zijn stevig en slijtvast en hebben een goede pasvorm wat bij mij wel een hoog streven heeft. Ik ben een gelukkige mama, en Lauren is ook ‘Tosca Trots’ met haar nieuwe laarsjes.

Hopelijk ben jij net zo enthousiast als ik en wil jij ook deze stoere boots voor je dochtertje? Kijk dan snel bij te gekke nieuwe collectie van Bunnies.

X Esther
Eastsidemommy

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...